icon-servicii

servicii oferite

Cum te putem ajuta

ne dorim ca site-ul tău să aibă succes și tocmai de aceea îți oferim servicii complete și de calitate fără a depăși bugetul alocat

serviciu-realizare-site

Realizare site

Dupa discuțiile inițiale, care sunt foarte importante, începem să lucrăm la realizarea site-ului tău. Toate site-urile făcute de noi au un design responsiv personalizat, se încarcă rapid și se văd bine pe orice dispozitiv: desktop, telefon, laptop sau tabletă.

Redesign site

Te-ai gândit cât te costă un site care arată rău? Vrei să îți refaci vechiul site, să ai unul modern care să te ajute să atragi mai mulți clienți pentru afacerea ta? Refacem site-ul tău vechi plecând de la indicațiile și ideile tale și îl facem să arate … WOW!

serviciu-redesign-site
serviciu-gazduire-web

Găzduire web

„A căzut iar serverul” … „nu se încarcă site-ul” … nu trebuie să îți mai faci griji legate de găzduirea site-ului tău. Site-urile realizate de noi vor fi găzduite pe servere performante, sigure și optimizate pentru a nu avea nici o durere de cap. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, ai 1 AN GRATUIT ca să te convingi de calitatea serviciilor de găzduire oferite de noi.

Optimizare site

Este foarte important ca un site să fie optimizat, să se încarce rapid, să fie sigur și să ofere informații utile. Ne asigurăm că facem tot ce depinde de noi pentru ca utilizatorii site-ului tău să aibă o experiență plăcută.

serviciu-optimizare-site
serviciu-copywriting

Copywriting

Textele și mesajele publicate pe site-urile clienților sunt scrise cât mai atractiv, sunt ușor de citit și de urmărit, dar în același timp oferă și informații utile pentru viitorii parteneri de afaceri.

Consultanță

Ori de câte ori ai nevoie de noi, te ajutăm cu plăcere. Este de ajuns să ne trimiți un email și unul dintre membrii echipei noastre va încerca să găsească soluția cea mai potrivită pentru problema ta.

serviciu-consultanta
servicii-social-media

Social media

Construim împreună un plan de postări, bazat pe experiența noastră, dar și pe obiectivele și așteptările tale legate de prezența pe cele mai populare rețele de socializare.